Περισσοτερες Οψεις

Διαχείριση Server με PLESK: Ένα αίτημα

35,00 €
Τεχνική Υποστήριξη και διαχείριση VPS ή Dedicated Server με εγκατεστημένο PLESK. Το PLESK συνιστάται να χρησιμοποιείται σε Debian 8+ ή CentOS 6+. Ένα αίτημα υποστήριξης

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

* Απαραίτητα Πεδία

35,00 €
SKU:SUP-00013

Λεπτομέρειες

Τεχνική Υποστήριξη και διαχείριση VPS ή Dedicated Server με εγκατεστημένο PLESK. Το PLESK συνιστάται να χρησιμοποιείται σε Debian 8+ ή CentOS 6+

Συντήρηση υλικού dedicated server

Η αντικατάσταση ενός σκληρού δίσκου είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία που δυσκολεύει έναν απλό χρήστη και συχνά παραμελείτε. Μπορούμε να ελέγξουμε τους δίσκους σας για τα πρώτα σημάδια ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να σας ενημερώσουμε για τυχόν θέματα. Ανάλογα και με την πολιτική του παρόχου σας μπορούμε να αναλάβουμε και την διαδικασία της αντικατάστασης προστατεύοντας τα δεδομένα σας.

Επιπλέον προστασία Server

Ρύθμιση κατάλληλων προστατευτικών εργαλείων όπως rkhunter και maldet malware για προγραμματισμένους ελέγχους και ενημέρωση για τυχόν νέα ευρήματα. Προαιρετικά μπορούμε να προσαρμόσουμε την ευαισθησία των εργαλείων για ιδιαίτερ αυξημένη ασφάλεια.

Συμβουλευτική σε θέματα διαχείρισης server

Προτείνουμε λύσεις για πρότζεκτ που απαιτούν ειδικές εφαρμογές και ορίζουμε τους κανόνες που είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του PLESK.

Βελτιστοποίηση απόδοσης server

Ρύθμιση MYSQL, APACHE, NGINX, PHP για την καλύτερη απόδοση τους. Διόρθωση προβλημάτων υπερλειτουργίας και υπολειτουργίας.

Αναγνώριση των αιτιών των περισσότερων προβλημάτων

Προσπαθούμε πάντα να βρούμε την αιτία ώστε να ληφθούν κατάλληλα μέτρα για μελλοντική πρόληψη.

Εγκατάσταση Software

Εγκατάσταση software στον σέρβερ όπως ruby, php versions, imapsync, ioncube κτλ.

Προγραμματισμένη αναβάθμιση Software

Φροντίδα για τις έγκαιρες αναβαθμίσεις συστήματος με πρότερη ενημέρωση. (Δεν περιλαμβάνει αναβαθμίσεις συγκεκριμμένων ιστοσελίδων π.χ. Magento, Joomla, Wordpress)

* Για περίπλοκα θέματα που δεν μπορούν να λυθούν στα πλαίσια μιας εργασίας ή απαιτούν πολλαπλές, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και είτε θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα είτε θα συζητήσουμε για επιπλέον αμοιβή.

** Η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει την ενημέρωση ιστοσελίδων ή εφαρμογών web

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: Διαχείριση Server με PLESK: Ένα αίτημα