Περισσοτερες Οψεις

iostore: eshop με ενοικίαση

30,00 €

Detailed billing information

Επανάληψη χρέωσης:

1 μήνας

Χρέωση παραμετροποίησης:

30,00 € (χρεώνεται μία φορά):

* Οι φόροι υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση των αγορών

Το iostore είναι η premium λύση στην ενοικίαση eshop για εταιρείες που τις απασχολεί το αρχικό κόστος κατασκευής ενός e-shop χωρίς να θέλουν όμως να θυσιάσουν λειτουργικότητα και ταχύτητα. Το iostore χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Magento - την ίδια που χρησιμοποιούμε και στο δικό μας κατάστημα - η οποία αποτελεί την καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου συγκρίσιμη μόνο με το Shopify.


Σας προσφέρει επιπλέον την δυνατότητα εξαγοράς αν αντιθέσει με τις υπόλοιπες λύσεις του εμπορίου και την δική μας εγγύηση ότι αν σταματήσουμε να παρέχουμε την υπηρεσία κάποια στιγμή τότε θα λάβετε αντίγραφο της σελίδας (αρχεία και βάση δεδομένων) ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε επαγγελματίας του χώρου να σας υποστηρίξει. Παραμένετε δηλαδή ασφαλείς σε κάθε ενδεχόμενο. 


Σημείωση: Λόγω της επικείμενης διακοπής υποστήριξης από την Magento για τις εκδόσεις 1.x, δεν μπορούμε πλέον να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία. Σύντομα όμως θα αντικατασταθεί από δύο λύσεις, με Magento 2.x και Woocommerce οι οποίες είναι σίγουρο πως θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας.

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

30,00 €

Detailed billing information

Επανάληψη χρέωσης:

1 μήνας

Χρέωση παραμετροποίησης:

30,00 € (χρεώνεται μία φορά):

* Οι φόροι υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση των αγορών

SKU:SHOP-00003
Πληρώνετε ενώ πουλάτε

Λέμε πληρώνετε ενώ πουλάτε για ένα σημαντικό λόγο. Η λύση της ενοικίασης eshop σας επιτρέπει να κερδίσετε επενδύοντας ελάχιστα χρήματα αρχικά. Με αυτό το μοντέλο το ηλεκτρονικό κατάστημα κάνει απόσβεση με τις ίδιες του τις πωλήσεις.

Σημείωση: Λόγω της επικείμενης διακοπής υποστήριξης από την Magento για τις εκδόσεις 1.x, δεν μπορούμε πλέον να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία. Σύντομα όμως θα αντικατασταθεί από λύση, με Magento 2.x η οποία είναι σίγουρο πως θα καλύψει τις όποιες ανάγκες σας.

Προς το παρόν έχουμε ετοιμάσει λύση βασισμένη στο Woocommerce.

Τι σας προσφέρει!

Το Magento είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και μπορεί να δεχθεί χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα χωρίς καθυστερήσεις.
Σας προσφέρουμε 4 διαφορετικές σχεδιαστικές γραμμές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε: μόδα, τρόφιμα, ηλεκτρονικά είδη και καλλυντικά, οι οποίες θα ταιριάξουν άμεσα στις περισσότερες επιχειρήσεις.
Για τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, το e-shop σας θα είναι έτοιμο να συμπεριληφθεί στο Skroutz και δέχετε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιώντας το σύστημα της Viva.
Το iostore είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και tablet και είναι πολύ εύκολη η διαδικασία της αγοράς από αυτές τις φορητές συσκευές.
Το e-shop σας θα είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και έχει πάνω όλα τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να κάνετε περισσότερη βελτιστοποίηση ανάλογα με τους στόχους σας.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες λύσεις, μπορείτε να εξαγοράσετε το κατάστημα σας πλήρως και να μη πληρώνετε ενοίκια εφόσον έχετε πλέον δει τις δυνατότητες του. Σε αυτήν την περίπτωση σας στέλνουμε αντίγραφο των αρχείων και της βάσης δεδομένων του.

Το κόστος εξαγοράς υπολογίζεται εκείνη τη στιγμή με βάση πολλούς παράγοντες όπως:

  • - Το σύνολο των προσθέτων που είναι εγκατεστημένα πέραν του βασικού πακέτου.
  • - Τυχόν τροποποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις λειτουργίες και στην εμφάνιση.
  • - Τη διάρκεια για την οποία έχετε ήδη ενοικιάσει το σύστημα.


Με την εξαγορά του πακέτου αγοράζετε τα αρχεία του κώδικα και της βάσης δεδομένων και σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά για να τα εγκαταστήσετε όπου θέλετε ή μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστό πακέτο φιλοξενίας από εμάς με πλήρη διαχείριση.

Τι πληρώνω;

30

Εφάπαξ

Αρχικό κόστος παραμετροποίησης
+ 4h

Δωρεάν απομακρυσμένη εκπαίδευση

Ρυθμίζουμε το κατάστημα σας και σας προσφέρουμε 4 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης στις λειτουργίες του καταστήματος ώστε να ξεκινήσετε άμεσα να περνάτε τα προϊόντα σας.
*Οι περισσότεροι πελάτες μας χρειάζονται λιγότερο από 2 ώρες
+ 4h

Δωρεάν απομακρυσμένη εκπαίδευση

Ρυθμίζουμε το κατάστημα σας και σας προσφέρουμε 4 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης στις λειτουργίες του καταστήματος ώστε να ξεκινήσετε άμεσα να περνάτε τα προϊόντα σας.
*Οι περισσότεροι πελάτες μας χρειάζονται λιγότερο από 2 ώρες

Marketing και ανάλυση επιδόσεων

Στο βασικό μας πακέτο περιέχονται όλα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε το αγοραστικό κοινό σας και να εκμεταλλευτείτε όλα τα διαθέσιμα κανάλια προώθησης.
Πιο συγκεκριμμένα:
Εικόνα
Google analtyics

Διασυνδέουμε το κατάστημα σας με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics ώστε να βλέπετε στοιχεία για το κοινό σας και να προγραμματίσετε τη στρατηγική σας.

Εικόνα
Κοινωνικά δίκτυα

Παρέχεται η δυνατότητα κοινοποιήσεων των προϊόντων σας στα κοινωνικά δίκτυα με ένα κλικ. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και ένα facebook like box.

Εικόνα

Η λύση μας παρέχει μια φόρμα εγγραφής στο newsletter ώστε οι χρήστες σας να μπορούν να εγγράφονται και να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα σας.

Η λύση μας παρέχει μια φόρμα εγγραφής στο newsletter ώστε οι χρήστες σας να μπορούν να εγγράφονται και να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα σας.

Demo για eshop μόδας: ρούχα, παπούτσια, οπτικά, εσώρουχα κτλ

Το eshop που βλέπουν οι πελάτες σας

Το Magento προσφέρει εύκολη πλοήγηση με φίλτρα που βοηθάει την αναζήτηση των προϊόντων και την διατήρηση της προσοχής του χρήστη.

eshop με ενοικίαση demo

*Το Magento είναι βελτιστοποιημένο για την αύξηση των πωλήσεων και την ικανοποίηση των πελατών

Το διαχειριστικό περιβάλλον για εσάς

Μπορείτε να δείτε ένα demo στη σελίδα της Softaculous

Μπορείτε να δείτε ένα demo στη σελίδα της Softaculous

Πώς προχωράω στην ενοικίαση eshop;

Μετά την αγορά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε για την επιχείρηση σας και τους στόχους σας. Έπειτα επιλέγουμε την σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσουμε ώστε να ταιριάζει με τα προϊόντα σας και ετοιμάζουμε την πλατφόρμα.
Ρυθμίζουμε τις μεθόδους αποστολής: αποστολή με κούριερ σταθερού κόστους, δωρεάν μεταφορικά για αγορές μεγαλύτερες από ένα ποσό και παραλαβή από το κατάστημα και τις μεθόδους πληρωμής αντικαταβολή, PayPal, τραπεζική κατάθεση και πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Εισάγουμε τα στοιχεία της επιχείρησης σας, το λογότυπο και τους συνδέσμους προς τα κοινωνικά δίκτυα συμπεριλαμβάνοντας το ωράριο λειτουργίας, το τηλέφωνο για τηλεφωνικές παραγγελίες και την διεύθυνση email σας.
Δημιουργούμε μια σελίδα επικοινωνίας με μια φόρμα που μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες σας καθώς και έναν χάρτη για το κατάστημα σας χρησιμοποιώντας τα Google Maps! Αν έχετε πολλά υποκαταστήματα μπορούμε να τα καταχωρήσουμε όλα με ένα μικρό πρόσθετο κόστος που πληρώνεται εφάπαξ.
Αλλάζουμε τους χρωματικούς συνδυασμούς του προτύπου ώστε να ταιριάζουν με αυτούς του λογοτύπου σας. Τα πρότυπα μας έχουν δύο βασικά χρώματα ώστε να μπορούν να συμβαδίσουν με οποιοδήποτε λογότυπο. Επιπλέον είναι όμορφα και κομψά για να αναδεικνύουν καλύτερα τα προϊόντα σας.
Προετοιμάζουμε τις σελίδες περιεχομένου (όροι χρήσης, πολιτική απορρήτου, εξυπηρέτηση πελατών, προφίλ) ώστε να μπορείτε εύκολα να γράψετε το κείμενο σας με ένα εργαλείο σαν το Word χωρίς να είναι απαραίτητη η γνώση HTML.